SAXGALLER

Smidig säkerhet för din affärsverksamhet

Ett klassiskt saxgaller erbjuder ett stabilt och pålitligt inbrottsskydd. Vi kan anpassa gallren för att passa din verksamhet och den yta som du behöver skydda. Kontakta oss redan idag för mer information eller en kostnadsfri offert!  

Ett saxgaller passar utmärkt att monteras i exempelvis butiker och köpcentra. De fungerar också mycket bra som avskärmning eller om man vill dela upp lokaler i flera delar. Ett saxgaller kan också fungera i bostadsrätter, då som ett funktionellt alternativ till gallergrindar.

Experter på saxgaller

Ett saxgaller är ett kraftfullt och mycket säkert inbrottsskydd med ett stilrent klassiskt utseende. De tillverkas antingen som enkelgaller eller pargaller, med uppfällbar bottenskena som gör att golvöppningen är fri från hinder.

Saxgaller är en dekorativ och flexibel lösning och kan levereras i många olika format och passar därför bra om man vill skaffa sig en unik look på lokalen. De styrs manuellt och dras till och från i sidled. Det gör att de ofta passar bra där det inte är högt nog för rullgaller eller rulljalusier. Saxgaller passar dessutom ofta bra i äldre byggnader.

När saxgallret är hopskjutet kan lagerpaketet vridas i 90 eller 160 grader. På det sättet maximerar man öppningen. Våra saxgaller levereras i standard med ett hakregellås.

Ett saxgaller från oss kan man montera både invändigt och utvändigt. Standardfärger är vitt och svart, men man kan även få gallret i andra nyanser på RAL-skalan.

Vid montering invändigt pulverlackeras gallret med epoxilack (standard svart eller vitt, men även här kan man få ett flertal andra RAL-kulörer).

Lättmonterade och robusta saxgaller - kontakta oss för mer info