OM OSS

Om företaget

Vi är ett av Sveriges främsta företag inom mekaniska inbrottskydd och rulljalusier. Vi har många års erfarenhet av branschen och våra anställda är utvalda för sin höga kompetens och kunskapsnivå. Målsättningen för oss är att kunna erbjuda våra kunder en specialanpassad helhetslösning som ser till alla säkerhetsaspekter, oavsett om du representerar ett företag eller kontaktar oss som privatperson.

Vi arbetar i hela landet även om vi har vårt huvudkontor i Stockholm. Kontakta oss idag så tar vi fram en lösning baserad på var du bor och vilka säkerhetsbehov du har. Utöver huvudkontoret i Stockholm har vi även kontor i Malmö och Göteborg samt ett etarbetat samarbete med en rad återförsäljare runt i landet. Detta gör att vi kan erbjuda samtliga kunder, privata eller företagskunder, en hög service oavsett var verksamheten eller bostaden är lokaliserad.

ståljalusi

Vi kan stolt visa upp goda referenser från några av landets främsta aktörer om det skulle vara av intresse. Kontakta oss så tar vi fram företag och utförda jobb som är relevanta för den typ av tjänst eller produkt du är intresserad av! 

Heltäckande service inom gallergrindar, jalusier och andra säkerhetslösningar