Gallergrindar

Pålitlig säkerhet till en låg kostnad | 020-21 00 25

SKJUTGALLER

SKJUTGALLER FÖR ALLA VERKSAMHETER

Utöver gallergrindar och saxgaller kan du här hos oss på Fortaxa även ta del av vårt högkvalitativa sortiment av skjutgaller.

Klassiskt skjutgaller AS600

Vårt klassiska skjutgaller har flera stora fördelar. Det är ekonomiskt fördelaktigt, smälter på ett snyggt sätt in i omgivningen och skyddar på ett diskret sätt. Gallrets fina linjer och höga synlighet gör det också till en bra trafikbarriär, samtidigt som det ger en bra känsla av öppen yta. Detta skjutgaller passar bra på byggnader med begränsat stöd, som exempelvis kontor, sjukhus och hallar.

Begär offert! 

Sentry klassiskt skjutgaller AS525

Ett vackert mönstrat skjutgaller som ger en hög säkerhetsnivå till en rimlig kostnad. En mångsidig gallertyp som passar bra att användas bakom glas. Tillräckligt starkt och säkert för att låsa butiksfronter utan att stoppa luftcirkulationen. Sentry skjutgaller är utmärkta för matkiosker men klarar också av trycket som finns i exempelvis skolor och sjukhus.

Begär offert!  

Glass Vista skjutgaller AS100

Glass Vista skjutgaller har rena vackra linjer som har gjort det till en populär modell när det handlar om att stänga skyltfönster i gallerior. Gallrets klara och brett härdade glas skapar en barriär mot stöld och intrång, men ger samtidigt butikens varor och inredning en bra synlighet.

Begär offert!  

Lexan Vista skjutgaller AS200

Ett systergaller till Glass Vista. Skillnaden är att det gallret även har aluminiumramar med Lexan, som gör det okrossbart. Dessa inlägg ger också en lägre vikt än Glass Vista.

Begär offert!  

Air Vista skjutgaller AS300

En storsäljare bland våra skjutgaller. Tufft och tåligt nog för att garantera säkerheten, men också öppet och luftigt nog att ge förbipasserande en bra bild av butiken. Ett lätt men ändå solitt skjutgaller som förhindrar inkräktare. Ett mycket bra val för skyltfönster inom detaljhandeln.

Begär offert!  

Perforated Vista skjutgaller AS400

En eftertraktad och prisvärd gallerprodukt. Målad plåt med små cirkulära hål ger luft och ljuscirkulation åt konstruktionen. En smart och snygg design som både ger ett bra skydd samtidigt som butiken exponeras på ett lockande sätt.

Begär offert!  

Solid Vista skjutgaller AS500

Detta galler kombinerar maximal säkerhet med totalt insynsskydd. Helt enkelt ett fantastiskt skydd, mot såväl stöld, skadegörelse och nyfikna ögon. Solid Vista passar utmärkt för många miljöer, exempelvis barer och banker. Den totala bristen på insyn minskar frestelsen för stöld.

Begär offert! 

Ljudisolerade skjutgaller

Detta är en bra lösning rent ekonomiskt. Ljudisolerade skjutgaller är anpassade för multifunktionella områden där det ofta är hög ljudnivå, som skolor, samlingslokaler, konferensanläggningar och kontor. En bra lösning, både ekonomiskt och för ljudmiljön.

Begär offert!  

 

Vi har skjutgaller för kontoret, lagerhallen eller butiken!